• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis
Aanbieding

Kennismakingspakket Vinopronto Bianco 12 (12 x wit)

Oorspronkelijke prijs was: € 102,30.Huidige prijs is: € 93,00.
Informatie
Eigenschappen

Met de kennismakingspakketten van Vinopronto haal je een uitstekende mogelijkheid in huis om tegen gereduceerd tarief diverse wijnen uit het grote assortiment van Vinopronto te proeven. In Kennismakingspakket Vinopronto Bianco 12 treft je minimaal 6 verschillende witte wijnen aan. Van sommige wijnen tref je wellicht 2 flessen aan, afhankelijk van of er voldoende van ‘losse flessen’ beschikbaar zijn en ideaal als 1 fles niet genoeg is. Bijvoorbeeld bij een Italiaans etentje voor meerdere personen .

Het kennismakingspakket Vinopronto Bianco 12 stellen we samen uit minimaal 6 verschillende witte wijnen, 12 flessen in totaal,  die qua prijs, regio en smaaktype de breedte van het assortiment laten zien. De totale waarde van het pakket is door de samenstelling minimaal 10% meer waard dan als de wijnen los verkocht zouden worden (exclusief kortingswijnen).

De wijnen van Vinopronto kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Veel zijn in de betere horeca te vinden. We leveren de wijnen zonder verdere tussenhandel ook aan particulieren, waardoor we in staat zijn het credo van Von Goethe  ‘het leven is te kort om slechte wijn te drinken’ waar te maken. Smaken verschillen en wij kunnen dus niet bepalen wat onze klanten lekkere wijn vinden. Daarvoor bieden de kennismakingspakketten een mooie manier om de diversiteit van het assortiment te ontdekken. Beschikbare kennismakingspakketten zijn o.a. Vinopronto Rosso 6, Vinopronto Bianco 6, Vinopronto Misto 6, Vinopronto Rosso 12, Vinopronto Bianco 12 en Vinopronto Misto 12.

Additional information

Prova Vinopronto 12

Kennismakingspakket. minimaal 6 verschillende rode wijnen uit diverse regio’s, 12 flessen in totaal

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage