• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis
Aanbieding

Kennismakingspakket Vinopronto Rosso 6 (6 x rood)

Oorspronkelijke prijs was: € 57,00.Huidige prijs is: € 51,00.
Informatie
Eigenschappen

In dit Kennismakingspakket Vinopronto Rosso 6 treft je 6 verschillende rode wijnen aan. De samenstelling van de pakketten is afhankelijk van de beschikbaarheid van ‘losse flessen’.  De kennismakingspakketten van Vinopronto bieden je een uitstekende mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief diverse wijnen uit het grote assortiment van Vinopronto te proeven.

Het kennismakingspakket Vinopronto Rosso 6 bestaat dus uit 6 rode wijnen, variërend in prijs, regio en smaaktype. Bij de samenstelling wordt altijd een mix gekozen van wijnen die gezamenlijk minimaal 10% meer waard zijn dan als deze wijnen los verkocht zouden worden (exclusief kortingswijnen).

De wijnen van Vinopronto kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Veel van de wijnen zijn in de betere horeca te vinden. Doordat we zonder verdere tussenhandel ook aan particulieren leveren, zijn we in staat het credo van Von Goethe  ‘het leven is te kort om slechte wijn te drinken’ waar te maken. Omdat wij niet kunnen bepalen wat voor onze klanten lekkere wijn is (smaken verschillen immers) zijn de kennismakingspakketten een mooie methode om de diversiteit van ons assortiment te ontdekken. Andere kennismakingspakketten zijn Vinopronto Bianco 6, Vinopronto Misto 6, Vinopronto Rosso 12, Vinopronto Bianco 12 en Vinopronto Misto 12. Kennismakingspakketten hebben normaal gesproken een levertijd van enkele werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid lossen wijnen).

Additional information

Prova Vinopronto 6

Kennismakingspakket. 6 verschillende rode wijnen uit diverse regio’s

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage