• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis
Aanbieding

Kennismakingspakket Vinopronto Bianco 6 (6 x wit)

Oorspronkelijke prijs was: € 57,50.Huidige prijs is: € 49,00.
Informatie
Eigenschappen

Met het in huis halen van het kennismakingspakket Vinopronto Bianco 6 kan je voordelig kennismaken met 6 verschillende witten wijnen uit het assortiment. We stellen de pakketten samen uit beschikbare losse flessen van aangebroken dozen. De samenstelling van de pakketten zal daardoor vaak wisselen.  De kennismakingspakketten van Vinopronto bieden je zo een prima mogelijkheid om diverse wijnen uit het grote assortiment van Vinopronto te proeven.

Het kennismakingspakket Vinopronto Bianco 6 bestaat  uit 6 witte wijnen, afkomstig van meerdere producenten en uit diverse regio’s en prijsklassen. Bij de samenstelling stellen we altijd een pakket samen van wijnen die gezamenlijk minimaal 10% meer waard zijn dan als deze wijnen los verkocht zouden worden (exclusief kortingswijnen).

Veel van de wijnen van Vinopronto zijn in de betere horeca te vinden. De wijnen kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. We leveren zonder verdere tussenhandel ook aan particulieren, waardoor we in staat zijn het credo van Von Goethe  ‘het leven is te kort om slechte wijn te drinken’ waar te maken. Omdat wij niet kunnen bepalen wat voor onze klanten lekkere wijn is (smaken verschillen immers) zijn de kennismakingspakketten een mooie methode om de diversiteit van ons assortiment te ontdekken. Andere kennismakingspakketten zijn Vinopronto Rosso 6, Vinopronto Misto 6, Vinopronto Rosso 12, Vinopronto Bianco 12 en Vinopronto Misto 12. Normaal gesproken hebben de kennismakingspakketten – afhankelijk van beschikbare losse wijnen – een levertijd van enkele werkdagen.

Additional information

Prova Vinopronto 6

Kennismakingspakket. 6 verschillende rode wijnen uit diverse regio’s

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage