• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis

Over ons

Het verhaal van Vinopronto laat zich het beste uitdrukken in de term 'uit de hand gelopen hobby'. Al van jongst af aan is de liefde voor wijn ons bijgebracht. Dit mooie, nobele product, met al haar verschillende verhalen, facetten, historie, ontwikkeling en diversiteit heeft al decennia een (gematigde) plaats in ons dagelijks leven. Wat maakt een zorgvuldig bereide maaltijd completer dan een mooi glas wijn? En hoe lekker is het om in het avondzonnetje na te genieten met het laats beetje van die mooie rooie...

Naast de liefde voor wijn, heeft zich in de loop der jaren nog een liefde ontwikkeld. De liefde voor Italië. La Dolce Vita, land van stijl, slowfood, eigenheid, la famiglia, bedrijvigheid, cultuur, historie en liefde voor het leven.

Op het kruispunt van deze twee liefdes is Vinopronto geboren. Bij Vinopronto tref je bijna zo'n 150 soorten Italiaanse wijn aan: van eenvoudige huiswijn, ook voor de horeca, tot exclusieve wijnen van bijzondere inheemse en schaarse druiven met kleine productiehoeveelheden. Uit bijna alle regio's, in alle prijsklassen. En daar waar de mogelijkheden daarvoor aanleiding geven, breiden we het assortiment regelmatig uit met nieuwe producten van bestaande of nieuwe producenten. Omdat we de route van wijnboer tot consument zo kort mogelijk willen houden, zijn de wijnen van Vinopronto que prijs/kwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk.

Niet alleen voor wijnen kun je bij ons terecht. Wij kunnen ook een groot assortiment delicatessen en mediterrane levensmiddelen leveren. Van complete Parmahammen, olijven, diverse kazen en olijfolieën tot groenteconserven, tomatenproducten en vele soorten pasta's. Vooralsnog leveren we deze goederen ion grootverpakking, op termijn zullen we dit ook op individuele basis via de webshop aan gaan bieden.

Heb je een groot feest te organiseren, of ga je in Italiaanse sferen trouwen? Neem dan gerust contact op voor een voorstel op maat. Uiteraard kunnen we dan alleen de wijnen leveren (bij grotere hoeveelheden is persoonlijk contact aan te raden), maar we kunnen ook een voorstel maken voor de totale verzorging ervan: aankleding, catering, personeel etc.

Geïnteresseerd in deze andere mogelijkheden? Neem dan contact op via info@vinopronto.nl of vul het formulier in:

Contact formulier

  • E-mail
  • Stel hier je vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

P9042144
De waardering van www.vinopronto.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.