• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis

Proeverijen, catering, shared dining, high-wine en meer

Bij Vinopronto kun je niet alleen voor wijnen en wijnproeverijen terecht. Ook voor een private dining avond, catering van je feest of bijeenkomst, een high wine of een Italiaanse shared dining ervaring ben je bij ons aan het juiste adres. Onderstaand lees je meer hierover. Uitgangspunt bij alle concepten is altijd een op maat gemaakt en aan je wensen aangepast voorstel, Zowel op locatie als in onze 'private dining settings'.

 

Wijnproeverijen zijn leuk, gezellig en leerzaam, zowel voor een groot als klein gezelschap. Op een door jou te bepalen locatie presenteren we onze wijnen. Je kunt een proeverij organiseren als afsluiting van een vergadering, om zakenrelaties in een ontspannen sfeer te ontmoeten of als een vorm van waardering voor het personeel. Wijnproeverijen kunnen ook een verrassende invulling zijn van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid. Het is een ideale manier om kennis te maken met de exclusieve wijnen van Vinopronto en deze vervolgens aan te schaffen tegen gereduceerde prijzen. Het minimale aantal deelnemers is in principe 10, er is geen maximum.

Omdat onze filosofie over wijn begint bij het idee dat niet wij maar jijzelf bepaalt wat lekkere wijn is, wordt een proeverij in de meeste gevallen in overleg samengesteld. Onderstaand treft je een drietal voorbeelden aan van hetgeen we kunnen organiseren. Een proeverij en de daarbijbehorende kosten wordt altijd vooraf met je afgestemd.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen zogenaamde 'verkoopproeverijen', waarbij de nadruk ligt op het proeven en aanschaffen van wijnen en de zogenaamde 'kennisproeverijen' waarbij wat meer op de achtergrond van wijn, Italië als wijnland en de 'kunst van het proeven' wordt ingegaan.

 

Voorbeelden van proeverijen

Arrangement Practica

Uitermate geschikt om je gasten, relaties of medewerkers op een informele manier te verrassen. In een door ons ingerichte stand worden je gasten over de wijnen geïnformeerd en kunnen ze deze proeven (Pratica) en aanschaffen. Je proeft meerdere wijnen in diverse prijsklassen met brood in een informele sfeer. De bezoekers ontvangen forse kortingen bij aankoop van wijnen.

PS: Uiteraard kunnen we voor dergelijke bijeenkomsten ook alleen de wijn verzorgen.

Arrangement Gusto

Uitgebreidere variant van Arrangement Practica. Wijnproeverij van 10-12 verschillende wijnen gecombineerd met bijpassende hapjes zoals Italiaanse kazen, worsten en ander antipasti (Gusto). Forse kortingen bij aankoop van wijnen.

Arrangement Educazione Vinopronto

Basiscursus wijnkennis van 1-2 uur waarbij onderwerpen behandeld worden zoals: Wat is wijn - Italiaanse kwalificaties - Het vinificatieproces - Italiaanse wijnstreken en kenmerken en de kunst van het proeven. Uiteraard wordt e.e.a. ook in praktijk gebracht door het proeven van een aantal wijnen. Ook leer je wijnen met gerechten te combineren waarbij typische Italiaanse hapjes zeker niet zullen ontbreken. Samenstelling van de avond geheel in gezamenlijk overleg.

Is je interesse gewekt?
Mail ons op info@vinopronto.nl of vul het formulier in.

  • E-mail
  • Stel hier je vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

proeverij
De waardering van www.vinopronto.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.