• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis
Aanbieding

Kennismakingspakket Vinopronto Rosso 12 (12 x rood)

Oorspronkelijke prijs was: € 102,30.Huidige prijs is: € 93,00.
Informatie
Eigenschappen

Met de kennismakingspakketten van Vinopronto haal je een uitstekende mogelijkheid in huis om tegen gereduceerd tarief diverse wijnen uit het grote assortiment van Vinopronto te proeven. In Kennismakingspakket Vinopronto Rosso 12 treft je minimaal 6 verschillende rode wijnen aan. Van sommige wijnen kan je 2 flessen aan treffen, afhankelijke van de beschikbaarheid van ‘losse flessen’ en ideaal als 1 fles niet genoeg is. Bijvoorbeeld bij een Italiaans etentje voor meerdere personen .

Het kennismakingspakket Vinopronto Rosso 12 wordt samengesteld uit  12 rode wijnen, minimaal 6 verschillende soorten die qua prijs, regio en smaaktype de breedte van het assortiment laten zien. De totale waarde van het pakket is door de samenstelling minimaal 10% meer waard dan als de wijnen los verkocht zouden worden (exclusief kortingswijnen).

Veel van de wijnen van Vinopronto zijn in de betere horeca te vinden. Ze kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.  Doordat we zonder verdere tussenhandel ook aan particulieren leveren, zijn we in staat het credo van Von Goethe  ‘het leven is te kort om slechte wijn te drinken’ waar te maken. Omdat smaken verschillen en wij dus niet kunnen bepalen wat onze klanten lekkere wijn vinden, bieden de kennismakingspakketten een mooie manier om de diversiteit van ons assortiment uit te vinden. Er zijn meerdere kennismakingspakketten beschikbaar: Vinopronto Rosso 6, Vinopronto Bianco 6, Vinopronto Misto 6, Vinopronto Bianco 12 en Vinopronto Misto 12.

Additional information

Prova Vinopronto 12

Kennismakingspakket. minimaal 6 verschillende rode wijnen uit diverse regio’s, 12 flessen in totaal

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage