• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis

Moscato d’Asti DOCG – Balbi Soprani

 8,75
Informatie
Eigenschappen

Moscato d’Asti DOCG is een van de beroemdste zoete wijnen uit Italië. Cepage gemaakte wijn van witte Moscato-druiven, geteeld op het grondgebied van 52 gemeenten in de provincies Asti, Alessandria en Cuneo. De muskaatdruif is een ronde witte druivensoort, die amberkleurig wordt aan de kant waarop de zon schijnt.

Balbi Soprani is het eigen landgoed van Cantine Capetta, dat bestaat uit eenentwintig hectare land in de heuvels van Asti in Piemonte. Een geavanceerde wijnmakerij die gespecialiseerd is in de productie van Moscato d’Asti DOCG, Asti Spumante DOCG en de edele wijnen van Piemonte.

De Moscato d’Asti – Balbi Soprani is een strogeel tot goudgele wijn, variërend in intensiteit. Harmonisch en geurig, typisch aroma van Muscat-druiven. Daarbij vleugjes acacia-bloesem en blauwe regen. De smaak van deze beroemde wijn is zoet, aromatisch, fruitig en harmonieus.

Elegante begeleider van elk dessert. Uitstekend met fruitsalade, maar het is ook een interessante aanvulling voor een barbecue of voor pittig eten.

 

 

Additional information

Kleur

Type / smaak

,

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage

Serveertemperatuur

Inhoud

Lekker bij

Prijsklasse