• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis

Lambrusco Emilia Rosso Civ&Civ

 5,59
Informatie
Eigenschappen

Lambrusco Emilia Rosso Civ&Civ van Cantine Riunite & Civ. Riunite is de grootste producent van Lambrusco – de beroemdste wijn uit Emiglia-Romagna. Via hun merk Civ&Civ brengen ze eenvoudig te drinken wijnen op de markt die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Civ & Civ staat gelijk aan de geschiedenis van de wijnproductie in Emilia sinds het begin van de jaren zestig. Hun wijnen zijn unieke uitdrukkingen van de regio, omdat ze uitsluitend worden geproduceerd met druiven die zijn geoogst in de wijngaarden van de leden van de coöperatie (CIV = Consorzio Interprovinciale Vini) in de provincie Modena. Civ & Civ’s catalogus bevat o.a. Lambrusco’s en mousserende wijnen. Civ & Civ garandeert de controle over de toeleveringsketen “van de wijnstok tot de fles” en besteedt speciale aandacht aan het milieu, omdat dit essentieel is voor het verkrijgen en aanbieden van echte wijnen van hoge kwaliteit.

De Lambrusco Emilia Rosso Civ&Civ wordt gemaakt van Lambrusco druiven (die soms ook dienen voor het maken van Balsamico en Grappa). Eenvoudige helderrode, licht mousserende wijn voor dagelijks gebruik. Levendig en ronduit fruitig. ‘Met grote teugen’ drinken. De wijn kan zware/vette maaltijden begeleiden, maar kan ook gedronken worden als zomerwijn, bijvoorbeeld tijdens een picknick. Ook goed bij oosters eten. Deze wijn is tevens verkrijgbaar in flessen van 1,5 L.

 

Additional information

Kleur

Type / smaak

,

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage

Serveertemperatuur

Inhoud

Lekker bij

Prijsklasse