• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis
Aanbieding

Kennismakingspakket Vinopronto Misto 12 (12 x gemengd)

Oorspronkelijke prijs was: € 112,50.Huidige prijs is: € 97,50.
Informatie
Eigenschappen

Met dit kennismakingspakket Vinopronto Misto 12 heb je binnen enkele dagen en uitgebreide selectie wijnen van Vinopronto in huis. Tegen gereduceerd tarief  kun je dus diverse wijnen uit het grote assortiment van Vinopronto proeven.  In het pakket treft je minimaal 6 verschillende  wijnen aan. In ieder geval 3 verschillende rode en 3 verschillende witte wijnen. Van sommige wijnen kan je 2 flessen aan treffen, afhankelijke van de beschikbaarheid van ‘losse flessen’ en ideaal als 1 fles niet genoeg is. Bijvoorbeeld bij een Italiaans etentje voor meerdere personen .

Het kennismakingspakket Vinopronto Misto 12 12 wordt samengesteld uit  12 wijnen, die qua prijs, regio en smaaktype de breedte van het assortiment laten zien. De totale waarde van het pakket is door de samenstelling minimaal 10% meer waard dan als de wijnen los verkocht zouden worden (exclusief kortingswijnen).

De wijnen van Vinopronto zijn vaak in de betere horeca te vinden en kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.  Doordat we zonder verdere tussenhandel ook aan particulieren leveren, zijn we in staat het credo van Von Goethe  ‘het leven is te kort om slechte wijn te drinken’ waar te maken. Smaken verschillen uiteraard en wij kunnen dus niet bepalen wat onze klanten lekkere wijn vinden. Daarom bieden de kennismakingspakketten een mooie manier om de diversiteit van ons assortiment te ontdekken. Er zijn meerdere kennismakingspakketten beschikbaar: Vinopronto Rosso 6, Vinopronto Bianco 6, Vinopronto Misto 6, Vinopronto Bianco 12 en Vinopronto Rosso 12.

Additional information

Prova Vinopronto 12

Kennismakingspakket. minimaal 6 verschillende rode wijnen uit diverse regio’s, 12 flessen in totaal

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage