• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis

Montepulciano d’Abruzzo Vitenova (schroefdop, 1L)

 6,75
Informatie
Eigenschappen

Montepulciano d’Abruzzo Vitenova is een door producent Domus Vini gemaakte wijn. Het familiebedrijf Domus Vini legt zich al ruim een eeuw toe op het produceren en op de markt brengen van betaalbare, laagdrempelige  ‘bulkwijnen’. Eenvoudige wijnen die zich goed lenen voor dagelijks gebruik, in catering en als huiswijn in de Horeca. In het assortiment vind je wijnen uit de belangrijkste Italiaanse wijnregio’s.

De Montepulciano d’Abruzzo Vitenova is een intens robijnrode wijn, gemaakt van 100% Montepulciano druiven. In de geur komen kersen duidelijk naar voren, naast een vineuze geur met een beetje boslucht. Volle smaak met veel body en voldoende tannines. Eenvoudige tafelwijn met schroefdop, als karaf- of eenvoudige huiswijn en als wijn voor grote partijen. Lekker bij gebraden en gegrild rood vlees, wit vlees en rijpe kazen. Deze wijn is ook leverbaar in flessen van 2 L en 0,75L.

Domus Vini werd opgericht in het begin van de 20e eeuw in de buurt van Venetië in de regio Veneto door de familie Vedovato. Naast de productie van bulkwijnen houden ze zich vanuit hun moderne wijnmakerij in Fossalta bij Padova (Veneto) al diverse generaties bezig met het selecteren en aanbieden van de beste Italiaanse wijnen dankzij hun diepe knowhow. De productie van Domus-wijnen is het resultaat van een zorgvuldige en voortdurende controle dankzij het technische team van bekwame oenologen en zeer gespecialiseerd personeel.

 


Additional information

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Druivensoort

,

Producent

Alcoholpercentage

Serveertemperatuur

Inhoud

Prijsklasse