Frizzoro Frizzantino Bianco Civ&Civ

 3,75

Frizzoro Frizzantino Bianco Civ&Civ van Cantine Riunite & Civ. Riunite is de grootste producent van Lambrusco – de beroemdste wijn uit Emiglia-Romagna. Via hun merk Civ&Civ brengen ze eenvoudig te drinken wijnen op de markt die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Civ & Civ staat gelijk aan de geschiedenis van de wijnproductie in Emilia sinds het begin van de jaren zestig. Hun wijnen zijn unieke uitdrukkingen van de regio, omdat ze uitsluitend worden geproduceerd met druiven die zijn geoogst in de wijngaarden van de leden van de coöperatie (CIV = Consorzio Interprovinciale Vini) in de provincie Modena. Civ & Civ’s catalogus bevat o.a. Lambrusco’s en mousserende wijnen. Civ & Civ garandeert de controle over de toeleveringsketen “van de wijnstok tot de fles” en besteedt speciale aandacht aan het milieu, omdat dit essentieel is voor het verkrijgen en aanbieden van echte wijnen van hoge kwaliteit.

De Frizzoro Frizzantino Bianco Civ&Civ wordt gemaakt van een blend van witte druivensoorten uit Emiglia-Romagna. Het is een eenvoudige bleekgele tot strogele wijn met levendige mousse. Verfijnd en bloemig bouquet. Lichtfruitig, droog en fris. Te drinken bij lichte gerechten en desserts. Ook verkrijgbaar in flessen van 1,5 L.

Kleur Wit
Type / smaak Mousserend, Soepel
Regio Emiglia-Romagna
Classificatie VDT
Producent Cantine Riunite - CIV&CIV
Druivensoort Blend van witte druivensoorten uit Emiglia-Romagna
Alcoholpercentage 10%
Serveertemperatuur 8 - 10 °C
Inhoud 0,75 L
Lekker bij Lichte gerechten, desserts
Prijsklasse