• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis

Spumante Brut Incrocio Manzoni 6.0.13

 14,25
Informatie
Eigenschappen

In deze Spumante wijn is het aromatische van de Rieslingdruif gekruist met de elegantie van de Pinot Biancodruif. De druif is vernoemd naar druivenveredelaar en professor Luigi Manzoni die deze combinatie ‘uitvond’. De prachtige blauwe fles is ideaal als cadeau. Maar niet alleen om weg te geven is dit een wijn die de moeite waard is.

De wijnmaker over deze wijn: “we hebben het hier over een typische wijnstok uit de regio Veneto, zeer gewild in de Maschio dei Cavalieri-lijn om het assortiment te verfraaien. De elegantie van de fles en de schitterende gouden kleur van de wijn zijn onmiskenbare elementen die de complexiteit en het belang van dit product benadrukken.” Spumante wijnen worden gemaakt volgende de traditionele methode volgens welke ook champagnes worden gemaakt. Dit houdt dus in de de bubbels ontstaan door een tweede gisting ‘in de fles’.

Helder, lichtgoud van kleur. Mooie, verfijnde perlage (bubbels). Intens en elegant boeket met een vleugje perzik, honing en roos. Droge (Brut), volle en zeer harmonieuze smaak en een aangename twist van perzik en amandel.

Voor deze prijs kan je geen vergelijkbare champagne vinden. Italiaanse verfijning in een fantastische verpakking.

Additional information

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage

Serveertemperatuur

Inhoud

Lekker bij

Prijsklasse