• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis
Aanbieding

Banchetto Spumante Rosso Duchessa Lia

 6,25
Informatie
Eigenschappen

Banchetto Spumante Rosso Duchessa Lia is een rode mousserende zoete wijn. Gemaakt van een blend van diverse rode wijnen met hun herkomst in Piemonte. Gemaakt door Cantina Capetta. Als de grootste Italiaanse producent en distributeur van wijnen uit Piemonte, is Duchessa Lia het premiummerk van Cantine Capetta en biedt een speciale selectie van Piemontese wijnen die zijn gemaakt met volledig respect voor de raskenmerken en die een assortiment wijnen en mousserende wijnen van onberispelijke kwaliteit produceren met voortreffelijk territoriale identiteit.

Met haar trotse en nobele uitstraling was Lia het mooiste en meest gezochte meisje in het hart van Monferrato. Dit voormalige hertogdom ligt in het hart van de beroemde wijnstreken van Piemonte . Ze was niet van adellijke afkomst, maar haar gang, gracieuze beweging en de elegantie van haar grote gebaren maakten haar interessanter en magnetischer dan welke aristocratische vrouw dan ook. Iedereen noemde haar de ‘hertogin’. “Ze was net zo oprecht en authentiek als haar boerenafkomst, maar de puurheid van haar hart was in staat om haar ziel te verheffen en haar schoonheid magnetisch te maken”.

De Banchetto Spumante Rosso Duchessa Lia is een robijnrode, mousserende zoete wijn met een fijn en aanhoudend perlage. In de geur herkennen we intense tonen van bloemen en vers fruit. Zoete, aromatische harmonieuze smaak met de juiste zuurgraad. Uitstekende begeleider van allerlei soorten zoetigheden en gebak.

Additional information

Kleur

Type / smaak

, ,

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage

Serveertemperatuur

Inhoud

Lekker bij

Prijsklasse