• Rechtstreeks van importeur naar consument
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Horecawijnen eenvoudig in huis
Aanbieding

Kennismakingspakket Vinopronto Misto 6 (6 x gemengd)

Oorspronkelijke prijs was: € 51,15.Huidige prijs is: € 46,50.
Informatie
Eigenschappen

Met het bestellen van het kennismakingspakket Vinopronto Misto 6 haal je extra voordelig 6 verschillende wijnen uit het assortiment van Vinopronto in huis. We stellen een mix samen van rode, witte en/of mousserende en rosé wijnen samen uit beschikbare losse flessen van aangebroken dozen. Dit levert daarom vaak een wisselende samenstelling op. De kennismakingspakketten van Vinopronto geven je op deze manier de mogelijkheid om diverse wijnen uit het grote assortiment van Vinopronto te proeven.

Het kennismakingspakket Vinopronto Misto 6 bestaat uit 6 flessen waarvan minimaal 2 witte en 2 rode wijnen afkomstig van meerdere producenten en uit diverse regio’s en prijsklassen. Bij de samenstelling stellen we altijd een pakket samen van wijnen die gezamenlijk minimaal 10% meer waard zijn dan als deze wijnen los verkocht zouden worden (exclusief kortingswijnen).

In de betere horeca zijn veelvan de wijnen van Vinopronto te vinden. De wijnen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Omdat we zonder verdere tussenhandel ook aan particulieren leveren, zijn we in staat zijn het credo van Von Goethe  ‘het leven is te kort om slechte wijn te drinken’ waar te maken. Uiteraard bepalen onze klanten wat voor hen lekkere wijn is (smaken verschillen immers). Daarom zijn de kennismakingspakketten een mooie methode om de diversiteit van het assortiment te ontdekken. Andere kennismakingspakketten zijn Vinopronto Rosso 6, Vinopronto Bianco 6, Vinopronto Rosso 12, Vinopronto Bianco 12 en Vinopronto Misto 12. Normaal gesproken hebben de kennismakingspakketten – afhankelijk van beschikbare losse wijnen – een levertijd van enkele werkdagen.

Additional information

Prova Vinopronto 6

Kennismakingspakket. 6 verschillende rode wijnen uit diverse regio’s

Kleur

Type / smaak

Regio

Classificatie

Producent

Druivensoort

Alcoholpercentage