Foto

Prova di Vigne Sarde

2 flessen Blasio Cannonou Riserva - DOC

. Deze wijn komt van Sardinië en is voor 100% gemaakt van de Cannonau druif. Granaatrood,met robijn tinten en naarmate de wijn rijpt wordt dit een oranje tint. De wijn heeft een aanhoudend bouquet met een vleugje bessensmaak en is vol, rond en subtiel in tannine. Een wijn met een zeer goede structuur.  De wijn komt het best tot zijn recht bij geroosterd vlees, wild en pittige kaas. Hij kan tot 4 jaar na productie rijpen.


2 flessen Naeli Vermentino di Sardegna - DOC

Deze strokleurige wijn wordt uit bijzondere geselecteerde Vermentino druiven gewonnen, die van de beste gronden van de Parteolla heuvels op het eiland Sardinië komen. Karakteriserend is het frisse bouquet en zijn complexe structuur. De smaak is licht filmend, vullend maar toch elegant met een hintje zilt eindigend in een frisse afdronk. Smaakt zeer goed als elegant apéritief en bij geraffineerde (vis)gerechten.


1 fles Sibiola Rosé - IGT

Helder roze, droog met een fruitige smaak (geen 'limonade'). Lekker bij Risotto. De wijn is gemaakt van diverse druivensoorten uit het Sardijnse Sibiola gebied (o.a. Sangiovese, Barbera, Monica en Montepulciano).


1 fles Moscato di Cagliari - DOC (0,5l)

Amberkleurige, rijke volle wijn. Weelderige geur van gekonfijt fruit en rozijnen. De smaak en afdronk zijn fris, ondank het zoete karakter van de wijn. Heerlijk bij gebak en zoete desserts.


Let op: de samenstelling van de proefpakketten kan in verband met beschikbaarheid enigszins afwijken van hetgeen boven is beschreven. Vinopronto garandeert dat de vervangende producten minimaal van dezelfde kwaliteit en prijs zijn dan de genoemde wijn(en).


 

€ 54,00 € 49,50 per stuk

Sardegna

Aangeraden producten

Foto

Barolo DOCG Balbi Soprani

Wereldberoemde, voorname wijn uit Piemonte. Minimaal 3 jaar rijping.
Meer details

Foto

Bardolino Chiaretto DOC Classico - Linea Ca' de Rocchi

Delicate rose kleur, met fruittonen en een soepele smaak. Mooie 'eetrosé'
Meer details

Foto

Celsus Sangiovese di Toscana - IGT

Donker robijnrood met een vleugje granaat, Intens complex bouquet. Droge, warme smaak
Meer details